preskoči na sadržaj

Osnovna škola Korog

 > Knjižnica  > Lektira  > e-lektira
e-lektira

Dragi učenici!

Ukoliko niste u mogućnosti podići lektiru u školskoj knjižnici,  niti u bibliobusu, predlažemo vam sljedeći link kako biste mogli pročitati lektiru.  Nadamo se da ćete uživati u čitanju! smiley

Knjižničarke Anita i Dubravka 

Na ovim su stranicama besplatno dostupna cjelovita djela hrvatskih i stranih pisaca s popisa obvezne školske lektire, ali i šire, besplatno su dostupna učenicima i studentima, te njihovim nastavnicima i profesorima. Već je postavljeno oko 200 knjiga, te obilje multimedijskih sadržaja, kao što su zvučni zapisi i video materijali. Cilj projekta je na Webu objaviti SVE osnovnoškolske i srednjoškolske lektire - ukupno preko tisuću naslova!

Za pristup sadržaju morate se prijaviti svojim AAI@EduHR elektroničkim identitetom, kojega ste dobili u svojoj školi ili ustanovi.

Ako ne znate koja je vaša korisnička oznaka ili zaporka, obratite se administratoru elektroničkog (LDAP) imenika vaše škole ili matične ustanove. Tko je administrator u vašoj školi možete provjeriti OVDJE. A u našoj se školi javite tajnici Iren Totić.

Tekst preuzet s http://lektire.skole.hr/naslovnica

e-lektira


Oglasna ploča
Korisni linkovi
Anketa
Koliko vremena dnevno provedeš na internetu?

Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Forum
CMS za škole logo
Osnovna škola Korog / I.L.Ribara 22, HR-31214 Korog / os-korog.skole.hr / ured@os-korog.skole.hr
preskoči na navigaciju